Alexandria ’66 kader stelt zich voor: trainers JO12-1

18 Jun Alexandria ’66 kader stelt zich voor: trainers JO12-1

Voor het nieuwe seizoen hebben wij een duo gevonden voor ons JO12-1 team. In dat team zullen ook komend jaar de grootste talenten spelen uit onze JO11 groep. De nieuwe trainers stellen zich graag voor:
Ik ben Raoul Nazir  (31 jaar). Samen met mijn vader Romie Nazir (63 jaar) vormen wij al 8 seizoenen een duo. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld. Mijn vader is het tactisch brein en ik ben voor de uitvoering. Wij zijn 2 seizoenen trainer bij Coal geweest en de laatste 6 seizoenen bij Spartaan’20. In deze 6 seizoenen hebben wij telkens het 2e E-team/O11-team onder ons gedacht. Dit was 4 seizoenen de jo11-1 (maar wij hebben die 4 jaar een etop/jo13-6 gehad).
De periode bij Spartaan’20 was sportief gezien erg mooi met 5 kampioenschappen(afgelopen seizoen in de Hoofdklasse A O11, 2 KNVB bekers en 3 Rijnmond Cups. Dit waren mooie beloningen maar vonden wij niet het belangrijkst. Het belangrijkst vinden wij ontwikkeling en plezier. Wij staan dus ook echt voor ‘opleiden’ en als dat gepaard gaat met prijzen is dat een mooie bijkomstigheid en beloning.
Wij zijn trots om aan de slag te gaan bij Alexandria 66.