Update: Nieuws rondom Zaterdag 1

12 Mrt Update: Nieuws rondom Zaterdag 1

Alexandria ’66 Zaterdag 1 is het vlaggenschip van Alexandria ’66. Ondanks de mindere fase waarin het team zich begeeft zijn er positieve ontwikkelingen te melden met betrekking tot het seizoen 2019 – 2020. Michael Groeneweg en Oscar Zwanenburg zijn bezig met de gesprekken om te komen tot een kwalitatief goede Zaterdag 1 en 2 selectie. Het bestuur en de Technische Commissie houdt graag de leden en supporters van Zaterdag 1 op de hoogte via de website, Facebook en Instragram.

 

Laatste update 13-03-2019

Update 13 maart 2019
David Widarto, Thorsten Dingler, Djon Jansen, Jack Grootjes hebben te kennen gegeven Alexandria ’66 in het nieuwe seizoen trouw te blijven. Jaime Soares de Brito en Jerremain Sinester keren na de zomerstop terug van een langdurige blessure.

Een groot aantal spelers hebben in hun eerste gesprek ook al aangegeven graag te willen blijven. Met hen wordt binnenkort een tweede gesprek ingepland. Met de spelers van Zaterdag 2 is ook een gesprek ingepland. Leva Konate, nu speler van Zaterdag 1, volgt van augustus tot en met december 2019 een Internationale stage dus zal later in het seizoen pas aansluiten.

Samenstelling Zaterdag 1
Merrick Leijnse en Chris Rojer keren terug bij Alexandria ’66. De ex Alexandrianen kijken uit naar een hernieuwde samenwerking met de club en willen de komende seizoenen met de club terug richting de top van de 2e klasse en wellicht meer. Naast de nieuwe aanwinsten hebben Mike Groeneveld en Jason Santos st. Aubyn aangegeven graag te blijven. Jason heeft wel aangegeven bij de club ambitieus te zijn.

Naast Mike en Jason hebben veel andere spelers van Zaterdag 1, JO19-1 en andere verenigingen aangegeven graag met Alexandria ’66 hogerop te komen of ervaring op te doen in het seniorenvoetbal. Aan Michael en Oscar de taak om uit deze beschikbare (talentvolle) spelers een goed team te smeden dat voor een groot gedeelte zal bestaan uit (ex) Alexandrianen.


Vertrekkende spelers
Een aantal spelers heeft aangegeven komend seizoen andere plannen te hebben. Rafiek Casteleins gaat zich richten op zijn trainerscarrière en Jurano O’Brien verlegt de focus naar zijn studie. Nigel van Engel (cvv Zwervers), Donny van Gelder (XerxesDZB), Carlo Pikeur (nog onbekend), Abed Kayyal (Buitenlandse studie) en Antonio Ilic (SC Feyenoord 2) vertrekken naar een andere club.