Programma zomermaanden

11 Jun Programma zomermaanden

Programma zomermaanden

Voor de komende maanden ziet het programma er wellicht wat anders uit dan in de andere jaren. Graag nemen we jullie mee in de planning van de vereniging en de overige activiteiten op ons complex de komende maanden:

Juni 2020

De gehele maand juni zal er getraind worden in de nieuwe samenstellingen. We verwijzen hiervoor ook naar de mail die alle leden hebben ontvangen en naar het trainingsschema: trainingsschema-juni-2020

Juli 2020

In de maand juli zullen er GEEN voetbalactiviteiten zijn vanuit de vereniging zelf voor de jeugd. We zullen deze periode gebruiken om de vereniging weer optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Wel zijn er externe partijen die de mogelijkheid bieden om ook in de maand juli bezig te blijven:

VOETBALEXTRA

Al meer dan 10 jaar biedt VoetbalExtra extra trainingen aan in de zomermaanden. Dit jaar zullen wij de gehele maand juli op elke maandag en woensdag trainingen verzorgen op ons complex voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Data: Maandag 6, 13, 20 en 27 juli & Woensdag 8, 15, 22 en 29 juli
Tijd: 18.00 – 19.00 uur

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/aRKhmDi6Kbz5EDJv8

PLAY ON Voetbalkamp

In de laatste week van juli van 27 – 31 juli zal er een voetbalkamp georganiseerd worden door PLAY ON voetbal

Komende zomer wordt op onze sportvereniging het gloednieuwe PLAY ON. Voetbalkamp georganiseerd! Voor iedereen van 6 t/m 14 jaar vindt er op ons eigen sportpark de ultieme voetbalweek plaats!

Er zijn trainingen, clinics, competities, spellen en demonstraties samengesteld door de beste voetballers van de Eredivisie. Er worden IEDERE DAG speciale voetbalclinics gegeven door een van onze voetbalhelden!

Korting voor onze leden!

Als lid van onze club ontvang jij een kortingscode waarmee je 10% korting op je inschrijving krijgt. Ga naar de website www.playonvoetbal.nl en kies in de agenda voor het kamp bij onze vereniging. Klik op de optie LEDENTICKET en vul hier de kortingscode in. Ga hierna verder met de afronding.

Kortingscode: PLAYONALEXANDRIA

Augustus 2020

Vanaf zaterdag 8 augustus zullen alle jeugdtrainingen weer starten. Dat zal uiteraard wel afhankelijk zijn de vakanties van de trainers en spelers. We vragen de trainers om dat goed met het team af te stemmen. Meer nieuws hierover zal tegen die tijd via de appgroepen van de teams worden gedeeld.

Naar verwachting zal de competitie in september weer gaan starten. Hopelijk hebben we tegen die tijd geen belemmeringen meer ten aanzien van het spelen van wedstrijden en de toegang van ouders en toeschouwers tot het complex. Stiekem hopen we dat er ook in augustus alweer wat oefenwedstrijden gespeeld kunnen worden.