Sponsor overzicht

Sponsoren

 

Alexandria ’66 is trots op haar sponsoren. Hieronder vindt u een overzicht. Klik op de link om meer te lezen over de organisatie en de samenwerking met Alexandria.

Hoofd sponsoren:

jan-vd-graaf

Jan van de Graaf is hét adres voor het verlenen van pechservice en het takelen, bergen en transporteren van voertuigen die als gevolg van een ongeval of pech hun weg niet zelfstandig kunnen voortzetten. Wij zijn gespecialiseerd in het bergen van alle soorten voertuigen tot 3500 kg.

Lees meer

vve-zeerzeker

De Vereniging van Eigenaren (VVE) is simpel gezegd een verzamelnaam voor alle woningeigenaren in een complex. Als u een appartement in een appartementencomplex koopt, wordt u automatisch lid van de VVE. Zo heeft iedereen zelf de zorg over z’n eigen appartement, maar samen met de andere bewoners de zorg over het hele gebouw.
Lees meer

elmar

Elmar Kraamzorg staat voor jou en jullie gezin klaar. Op een ontspannen manier biedt onze kraamverzorgde jullie een goede start van een nieuwe fase. Juist omdat je kraamtijd één van de belangrijkste momenten in je leven is. Wij willen je op een veilige, verzorgende en gezonde manier er doorheen helpen. Zodat je met een glimlach terugkijkt op deze periode later.

Lees meer

Zilveren sponsoren:

usp

USP Marketing Consultancy is in de kern een marktonderzoeksbureau. Vanwege onze sterke marktspecialisatie bieden we naast marktinformatie ook de echte inzichten en advies. Dit maakt ons niet alleen een gedegen informatiepartner maar zeker ook een interessante gesprekspartner.
Lees meer

global-valve-center

Global Valve Center is leverancier van een compleet pakket aan afsluiters en aandrijvingen voor industriële toepassingen .De kracht van Global Valve Center is gebaseerd op de samenwerking met innovatieve partners en onderscheidt zich als gevolg van hoge kwaliteitsnormen , service en klant specifieke oplossingen.
Lees meer

glowgolf

GlowGolf® maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring. Speel op één van onze overdekte glow-in-the-dark-minigolfbanen in een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Kom met je gezin, vrienden, familie of speel een rondje GlowGolf met je collega’s als onderdeel van uw bedrijfsuitje.

mac

Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal. Dit heeft McDonald’s vertaald in de visie Good Food Fast. McDonald’s wil iedere gast op elk gewenst moment de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden.

t-mulder

T. Mulder Rotterdam B.V. levert sinds 1959 aan professionele aannemers en installatiebedrijv.Verder mogen wij diverse Gemeentelijke en Overheidsinstellingen tot onze vaste relaties rekenen, evenals de technische diensten van zorginstellingen…
Lees meer

burgerij

De lekkerste burgers van Rotterdam eet je bij de De Burgerij op de Botersloot 26b. Je kunt bij De Burgerij terecht voor de klassieke burgers maar ook zeker voor een aantal verrassende burgercreaties. Daarnaast is de zaak ook nog eens een genot voor het oog.
Lees meer

autorijschool

Autorijschool Rijbewijsje Rotjeknor is een zelfstandige rijschoolonderneming met een eigen inschrijving bij de Kamer van Koophandel. De eigenaar van deze rijschool, Pasha Khosousi, is een ervaren en betrouwbare instructeur.
Lees meer

Bronzen sponsoren:

qoqo

QoQo Massage combineert traditionele Chinese massagetherapieën met het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl. Het professionele team helpt niet alleen bij het verbeteren van de fysieke…..
Lees meer

intizar_xl-094

De XLLounge, gelegen onder een glazen overkapping van het unieke pakhuizencomplex het Westelijk Handelsterrein, is de ideale plek om gezellig een hapje te eten of te loungen onder het genot van muziek en shisha….
Lees meer

jofel

Jofel! is een eetcafé waar kwaliteit en gezelligheid hand in hand gaan. Een kopje koffie in de ochtend, een lekkere lunch en borrel in de middag, en in de avond een heerlijk diner! En in het weekend gaan tot in de vroege uurtjes de voetjes van de vloer, kortom voor ieder wat wils!
Lees meer

Kledingsponsor

patrick

Het merk Patrick zal zeker bij de al wat oudere sportliefhebber een belletje doen rinkelen. In de jaren 60,70 en 80 was de fabrikant niet uit de media weg te denken. Het Belgische Cortina heeft Patrick overgenomen in 2008 en wil het merk terug naar de top brengen.

pim

De eerste vestiging van Sporthuis Pim Doesburg – toen nog een echte traditionele sportwinkel – werd geopend in 1971. De laatste 10 jaar onderscheidt Sporthuis Pim Doesburg zich in kwaliteit en exclusiviteit op het gebied van trainingspakken van onder andere alle bekende voetbalclubs, keepershandschoenen, voetbalschoenen en sneakers.

Subsponsor

untitled-design-1

Sportshowroom is opgericht door twee broers, gedreven door liefde voor sport en passie voor ondernemen. Het jonge bedrijf ziet toekomst in het creatief helpen en inspireren van de sportconsument. Inspirerende iconen, verhalen uit de community en alle sportwebwinkels op één plek. Dat is het idee.  Lees meer!

lusy

Wilt u in een ontspannen sfeer genieten van uw Lunch,Diner of een drankje met een hapje. Stapt u dan eens binnen bij LUST, een gezellig café met een Zuid-Europese keuken. Op de menukaart vind je een ruime keuze aan tapas, diverse open wijnen en verschillende bieren van de tap.

cubord

Wij maken reclameborden, spandoeken, stickers, vlaggen, gevelreclames, interieurprints en meer. Voor binnen en voor buiten. Wij zorgen ervoor dat ze optimaal tot hun recht komen.

autohaagzeeuw

Welkom bij Autohaag Zeeuw, bekroond tot dé beste Kia-dealer ter wereld! Bent u op zoek naar de Kia dealer in Rotterdam? Autohaag Zeeuw is het adres voor een nieuwe of gebruikte Kia. Maak in onze showroom kennis met alle nieuwe Kia modellen of bekijk de Kia 
Lees meer

ing

ING heeft zich per 1 september 2014 voor een periode van 3 jaar aan 475 verenigingen verbonden. Hiermee willen we een structurele bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambitie van amateurverenigingen.

Bordsponsor:

Grieks Specialiteiten Restaurant Irodion
DSW
OptiJean

Zwinkels Tuincentrum
E-Strut BV
Lex Certa Advocaten

Jubileumsponsoren

laplaza

La plaza is al vanaf 1993 uw adres(partner) voor(in) verhuur en verzorgen van professionele licht- geluid en beeldapparatuur in regio Rotterdam en omstreken. Uiteraard ook door het gehele land. Ons verhuurassortiment is breed inzetbaar van kleine feesten tot grote evenementen. Alle apparatuur kan ook door ons bezorgd, geplaatst en bediend worden. Lees meer

dg

DG Internetbureau is een Full Service Internetbureau gevestigd in Rotterdam. Wij maken onze klanten online succesvol omdat wij zorgen voor een geweldige online beleving die ervoor zorgt dat anonieme, passieve bezoekers veranderen in prospects en leads die converteren. Lees meer

xtra

Xtra Materieel B.V. is in 1998 opgericht. Vandaag de dag zijn we een allround professioneel verhuurbedrijf en hebben we een eigen plaats weten te veroveren op de materieelmarkt. Het assortiment van bouwmaterieel wordt nog steeds continu met nieuwe productgroepen uitgebreid. Op deze manier kunnen we altijd inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Hierbij streven we ernaar om onze producten van haver tot gort te kennen, want alleen zo kunnen we gedegen advies aan u geven. Lees meer

Overige sponsoren:

Winters Schilders
JTC Computer & Software

SPOCA
Maatmeubel

Balsponsor:

AS Montage
De Zuiderster Meubelen
DHAC Nederland
JM Kip Holding
Mevr. M. Horsmans
Mevr. Y. Horsmans
Nordis B.V.
Rob de Vries
VoetbalExtra
BOCA Systems Europe BV

Notariskantoor Bussink
Olaf Moerman
Q.A.P. Management & Advies B.V.
Restaurant De Prins van Terbregge
Restaurant La Piazza
RJC Den Haan
Thuis In Zorg B.V.
Zuidplas Fysiotherapie
Skiljan