Zomerstop!

28 Jun Zomerstop!

Zoals ook eerder gecommuniceerd, start de zomerstop op 1 juli vanuit de vereniging voor wat betreft de voetbalactiviteiten. Zeker nu er groen licht is om het nieuwe seizoen weer te kunnen voetballen, moeten we binnen de vereniging deze maand vol aan de bak om alles goed geregeld te krijgen voor het nieuwe seizoen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • het opknappen van het complex
  • het in orde maken van alle materialen (ballen, hesjes en dopjes)
  • het opstellen van een nieuw trainingsschema en maken van een jaarplanning
  • het opstarten van nieuwe werkgroepen
  • informatiebijeenkomsten

Hoewel er dus niet gevoetbald zal worden, zullen de leden / ouders de komende maand worden benaderd voor een van bovenstaande zaken.

De trainingen zullen vanaf de 2e week van augustus weer gestart worden. Dit is mede afhankelijk van de vakanties van de spelers in het team en de vakantie van de trainer. Via de groepsapp van de teams zullen jullie geinformeerd worden wanneer de trainingen weer starten voor jullie eigen team!

Voor voetbalactiviteiten in de maand juli kunnen wij u wel verwijzen naar twee externe organisaties die activiteiten aanbieden op ons complex.

VOETBALEXTRA

Al meer dan 10 jaar biedt VoetbalExtra extra trainingen aan in de zomermaanden. Dit jaar zullen zij de gehele maand juli op elke maandag en woensdag trainingen verzorgen op ons complex voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Data: Maandag 6, 13, 20 en 27 juli & Woensdag 8, 15, 22 en 29 juli

Tijd: 18.00 – 19.00 uur

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/aRKhmDi6Kbz5EDJv8

 

PLAY ON Voetbalkamp

In de laatste week van juli van 27 – 31 juli zal er een voetbalkamp georganiseerd worden door PLAY ON voetbal

Komende zomer wordt op onze sportvereniging het gloednieuwe PLAY ON. Voetbalkamp georganiseerd! Voor iedereen van 6 t/m 14 jaar vindt er op ons eigen sportpark de ultieme voetbalweek plaats!

Er zijn trainingen, clinics, competities, spellen en demonstraties samengesteld door voetballers uit de Eredivisie. Onder andere Oussama Idrissi (AZ) en Orkun Kokcü (Feyenoord) zullen langskomen op ons complex.

Korting voor onze leden!

Als lid van onze club ontvang jij een kortingscode waarmee je 10% korting op je inschrijving krijgt. Ga naar de website www.playonvoetbal.nl en kies in de agenda voor het kamp bij onze vereniging. Klik op de optie LEDENTICKET en vul hier de kortingscode in. Ga hierna verder met de afronding.

Kortingscode: PLAYONALEXANDRIA

 

Last but not least wensen we alle Alexandrianen een hele fijne vakantieperiode toe. Hou de website en de social media kanalen in de gaten voor al het nieuws over de club.

We hopen jullie in augustus weer vol energie en motivatie op de club te zien!